BURSA / YILDIRIM - Haşim İşcan İlkokulu

DEPREM TATBİKATI

1/7 MART DEPREM HAFTASI SEBEBİYLE SABAHÇI VE ÖĞLECİ GRUPLARIMIZLA DEPREM TATBİKATIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

1-7 Mart Deprem Haftası Olması sebebiyle okulumuzda Deprem Tatbikatımızı gerçekleştirdik.Sabahçı ve Öğleci gruplarımızda gerçekleştirdiğimiz bu tatbikatlarda hedeflenen süre içerisinde binaların tahliye edilere bahçede yerleşme konusunu bir kez daha tecrübe etmiş olduk.Ülkemiz bir deprem ülkesi ve Deprem ülkemizin en yalın gerçeği.Ülkemiz sınırlarında yaşanan büyük depremler ve Şehrimizin fay hattı üzerinde bir şehir olması sebebiyle işin ciddiyeti su götürmez bir gerçek oluyor.Bu sebebple biz de Haşim İşcan İlkokulu Olarak sık sık yaptığımız Deprem Ttbikatlarına bir yenisini daha ekleyerek,Deprem Bilinci oluşturmak adına üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız.

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 16:01 - Görüntülenme: 54